Θα θέλατε να δώσετε στο σπίτι σας μια νέα όψη, να βελτιώσετε την ενεργειακή του απόδοση ή να μετατρέψετε τη σοφίτα σας; Η Serap Finances, ο διαδικτυακός συγκριτής πιστώσεων, διευκολύνει την εύρεση του κατάλληλου δανείου για το έργο ανακαίνισης ή επέκτασης του σπιτιού σας.

Υπάρχει ένα δάνειο για κάθε έργο ανακαίνισης. Ο διαδικτυακός συγκριτής πιστώσεων της Serap Finances σας βοηθά να βρείτε τη σωστή χρηματοδοτική λύση για το έργο ανακαίνισής σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Επιλέγει τα δάνεια με το καλύτερο επιτόκιο για εσάς, δίνοντας προτεραιότητα στις προσφορές με προωθητικό επιτόκιο, και σας προσφέρει επίσης εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε και να κάνετε την επιλογή σας με πλήρη γνώση των δεδομένων.

Με τη Serap Finances, η επιλογή του δανείου με το καλύτερο επιτόκιο είναι γρήγορη και εύκολη!

Εργασιακό δάνειο με λίγα λόγια

Όπως και άλλα είδη πιστώσεων, η πίστωση έργων εξαρτάται από την εκτέλεση εργασιών στην κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία σας. Είτε οι εργασίες εκτελούνται από εσάς τους ίδιους, ως ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης, είτε από επαγγελματία, το δάνειο επισκευής κατοικίας είναι κατάλληλο για όλα τα έργα ανακαίνισης, μόνωσης, εξωραϊσμού ή επέκτασης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση εργασιών ύψους έως 750.000 ευρώ, χωρίς προκαταβολή, με μηνιαίες αποπληρωμές σε διάστημα 12 έως 84 μηνών.

Le crédit travaux par Serap Finances : 4 raisons de souscrire

  • μια επιλογή πιστωτικών προσφορών από σοβαρούς συνεργάτες
    γρήγορες και εύκολες ηλεκτρονικές διαδικασίες
    ευέλικτα δάνεια με ρυθμιζόμενες μηνιαίες αποπληρωμές σε περίπτωση μεταβολής της οικονομικής κατάστασης του δανειολήπτη (προσωρινές δυσκολίες ή αύξηση του εισοδήματος)
    ασφάλιση δανείου (προαιρετική) για την προστασία σας σε απίθανη περίπτωση απώλειας εργασίας, ανικανότητας, αναπηρίας ή θανάτου και για την κάλυψη τυχόν ανεξόφλητων ποσών.

    Ξεκινήστε τη δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση προσομοίωση στεγαστικού δανείου και κάντε αίτηση για το δάνειό σας ηλεκτρονικά. Θα λάβετε άμεση απάντηση επί της αρχής.

X