Χρειάζεστε ή θέλετε ένα νέο αυτοκίνητο; Η SERAP FINANCES, το σημείο αναφοράς στην ηλεκτρονική πίστωση, σας προσφέρει το συγκριτικό της εργαλείο για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή πίστωση για το σχέδιο αγοράς νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ο συγκριτής της SERAP FINANCES επιλέγει τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες ηλεκτρονικών πιστώσεων και προσφέρει λύσεις χρηματοδότησης προσαρμοσμένες στο έργο σας και στην προσωπική σας οικονομική κατάσταση. Η επιλογή της SERAP FINANCES περιλαμβάνει τις καλύτερες προσφορές της στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών πράξεων με προωθητικά επιτόκια. Προσφέρει επίσης εναλλακτικές λύσεις για να σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή σας με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Με τη SERAP FINANCES , εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα!

Η πίστωση αυτοκινήτου με λίγα λόγια

Το δάνειο αυτοκινήτου είναι ένας τύπος πίστωσης που συνδέεται με την αγορά ενός οχήματος. Σας δίνει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε ένα νέο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αξίας έως 75.000 ευρώ με μηνιαίες αποπληρωμές από 12 έως 84 μήνες. Τα δάνεια αυτοκινήτου είναι διαθέσιμα για όλους τους τύπους οχημάτων, ακόμη και χωρίς προκαταβολή.

Τα « συν » των δανείων αυτοκινήτων που επιλέγονται από τη SERAP FINANCES

Τα δάνεια αυτοκινήτου που επιλέγονται από τον συγκριτή της SERAP FINANCES συνοδεύονται από πλεονεκτικές υπηρεσίες και εγγυήσεις που προσφέρουν ασφάλεια (οι υπηρεσίες ποικίλλουν ανάλογα με τον συνεργάτη):

Γρήγορη και εύκολη αίτηση, 100% ηλεκτρονικά και χωρίς έξοδα αίτησης.
ρυθμιζόμενες μηνιαίες αποπληρωμές σε περίπτωση προσωρινών οικονομικών δυσκολιών ή ευνοϊκών εισοδηματικών τάσεων, με δυνατότητα μερικής ή ολικής πρόωρης αποπληρωμής
ασφάλιση δανείου (προαιρετικά) για την κάλυψη του ανεξόφλητου υπολοίπου σε περίπτωση απρόβλεπτου γεγονότος (απώλεια εργασίας, ανικανότητα για εργασία, θάνατος κ.λπ.)
πρόσθετες εγγυήσεις: επέκταση της εγγύησης του κατασκευαστή καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου, αποπληρωμή στην αξία αγοράς σε περίπτωση κλοπής ή καταστροφής του οχήματος, δανεισμός οχήματος αντικατάστασης, κ.λπ.

Υπολογίστε το δάνειό σας για το αυτοκίνητό σας δωρεάν και χωρίς υποχρέωση και, στη συνέχεια, κάντε αίτηση για δάνειο online. Με λίγα μόνο κλικ, θα λάβετε μια απάντηση επί της αρχής.

X